INVITAȚIE PENTRU PRESĂ

Tradiţional, în luna decembrie, societatea civilă din domeniul promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi organizează „Gala Remarcabilităţii 2017”.  Evenimentul, ajuns în acest an la a treia ediţie, are drept scop promovarea angajării în câmpul muncii a persoanelor cu nevoi speciale. 
În cadrul „Galei Remarcabilităţii 2017” vor fi premiaţi angajatorii care s-au evidenţiat prin elaborarea şi implementarea unor practici pozitive de incluziune în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilităţi.  Astfel, vor fi nominalizaţi:
• „Angajatorul remarcabil pentru adaptarea rezonabilă a postului de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi”;
• „Angajatorul pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi prin angajarea asistată”;
• „Angajatorul pentru angajarea celor mai multe persoane cu dizabilităţi”.
La eveniment vor participa peste 100 de persoane, printre care reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Protecţiei Sociale şi Familiei, reprezentanţi ai societăţii civile, reprezentanţi ai organizaţiilor donatoare, persoane cu nevoi speciale angajate în câmpul muncii, reprezentanţi ai unor companii private care activează în R. Moldova.
„Gala Remarcabilităţii 2017” va avea loc marţi, 5 decembrie 2017, ora 17.30, la  Hotelul Aria (str.  Alba-Iulia 7/1).
Gala Remarcabilităţii este organizată la iniţiativa „Centrului de Asistenţă Juridică pentru Persoanele  cu Dizabilităţi (CAJPD)”, cu susţinerea mai multor ONG-uri şi organizaţii donatoare.
Persoană de contact: Ion Bulicanu, tel.: 079910920, 022 287090