Gala RemarcAbilitatea 2017 - Concurs pentru selectarea angajatorilor cu cele mai bune practici în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

Logo-ul Galei RemarcAbilitatea

 

Pe data 5 decembrie 2017, la Chișinău, va fi organizată a treia ediție a evenimentului Gala RemarcAbilitatea, care are scopul de a promova angajarea în câmpul muncii a persoanelor cu nevoi speciale.

Cu acest prilej, organizatorii lansează un concurs deschis, la care se pot înscrie instituții publice, organizații neguvernamentale și companii comerciale private și de stat din Moldova care s-au remarcat prin practici bune în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități. Candidații la concurs pot fi recomandați și înscriși de oricine: angajații acestor companii, reprezentanții organizațiilor neguvernamentale,  ai instituțiilor publice, partenerii de afaceri etc.

Pentru înscrierea la concursul Gala RemarcAbilitatea 2017, companiile sau persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare, accesând una sau mai multe din categoriile de mai jos, până la data de 20 noiembrie 2017, ora 1800.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjez0UNnlaOyaCNf_8zNHNqOK6lJgNLN62rtx4AgvA-EzHAw/viewform

Confidențialitatea informațiilor menționate în formulare este asigurată de către organizatori, care vor folosi datele doar cu scopul de jurizare și de premiere a companiilor. 

Angajatorii care urmează să fie premiați vor fi selectați de o comisie de experți, alcătuită din reprezentanții următoarelor instituții: A.O. Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități, A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD), A.O. Eco-Rezeni, A.O. ”Centrul Media pentru Tineri”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM); Camera de Comerț Americană din Moldova.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Angajatorilor Remarcabili 2017, care va avea loc pe data de 5 decembrie 2017.

Gala RemarcAbilitatea 2017 este organizată de către A.O. Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități, sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în parteneriat cu A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova; Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD); A.O. Eco-Rezeni; A.O. ”Centrul Media pentru Tineri”; Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, cu suportul financiar al  A.O. Reprezentanța IM Swedish Development Partner, Ministerul Federal al Muncii, Afacerilor Sociale și Protecției Consumatorului din Austria și Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR).


Persoana de contact:

Ion Bulicanu

Coordonator de proiect, CAJPD

Tel/fax. 022 28 70 90

Mobil: 079910920

Email: ion.bulicanu@advocacy.md